Keptos austrės su sūriu

Jeigu nemėgstate šviežių austrių, tikrai verta išbandyti keptas. Tai greitai paruošiamas ir gardus užkandis.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atidarykite geldeles, atskirkite austres nuo geldelės, išvalykite ir išplaukite austres, išpilkite skystį ir įdėkite austres atgal į geldelę.

Susmulkinkite žalumynus (krapus, petražoles, kalendra ar kitus - pagal savo skonį), išspauskite česnaką. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir sudėkite žalumynus, česnaką, druską ir pipirus. Išmaišykite ir padėkite atvėsti.

Austres su geldelėmis sudėkite į kepimo skardą, užpilkite šiuo skysčiu, užtarkuokite sūrio ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje penkias minutes.

Prieš ragaujant išspauskite citrinos sulčių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

24 šaukštelis Austrės
50 g Sviestas
6 gabaliukas Česnakai
sauja Žalumynai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
50 g Kietasis sūris
Citrinos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :