Kepti žiediniai kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Maišant apibarstykite sultinio milteliais (tinka tiek vištienos, tiek daržovių) ir kepkite, kol svogūnai pradės gražiai geltonuoti.

Suberkite gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus ir maišant kepkite dar 5-8 minutes. Jei reikia dar pagardinkite sultinio milteliais, įdėkite sviesto.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai