Kepti žiediniai kopūstai KITAIP: su pievagrybiais

 (2)
Kepti žiediniai kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Maišant apibarstykite sultinio milteliais (tinka tiek vištienos, tiek daržovių) ir kepkite, kol svogūnai pradės gražiai geltonuoti.

Suberkite gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus ir maišant kepkite dar 5-8 minutes. Jei reikia dar pagardinkite sultinio milteliais, įdėkite sviesto.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Žiediniai kopūstai
0,5 vnt. Svogūnai
8 vnt. Pievagrybiai
1 šaukštelis Sultinio milteliai
2 šaukštas Sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :