Kepti vištienos kebabai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite vištieną gabalėliais, suverkite ant iešmelių ir užpilkite vištienos marinatu.

Nuplaukite ir nusausinkite avinžirnius, įpilkite į juos aliejaus, citrinos sulčių, prieskonių ir, susmulkinę rankiniu maišytuvu, palikite šaltai pastovėti.

Supjaustykite pomidorus, raudonąjį svogūną ir salotas.

Vištieną kepkite 4–5 min. ant karštų žarijų, taip pat pakepkite tortilijas.

Patiekite ant jų sudėję mėsą, daržoves ir užtepą.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai