Kepti, vištiena įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išpjaukite kotelius ir juos smulkiai supjaustykite.

Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska ir pipirais.

Sūrį sutarkuokite, virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

Sumaišykite smulkintus pievagrybių kotelius, vištieną ir sūrį su majonezu.

Įdarą dėkite į kepurėles.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai