© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoškite padažą: keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite svogūną bei česnaką ir pakepinkite 30-60 sek.

Į šią keptuvę sudėkite pomidorus, raudonėlius ir vyną. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir kaitinkite 15-20 min. Leiskite truputį atvėsti.

Pomidorų masę sudėkite į mikserį, įberkite druskos ir pipirų. Paplakite, kad gautumėte padažą su gabalėliais. Suberkite baziliko lapelius.

Duonos riekeles apipjaukite taip, kad gautumėte už mocarelos riekeles truputį didesnius apskritimus. Vieną riekelės pusę padažykite į pieną, ant sausosios pusės dėkite mocarelos riekelę ir keletą baziliko lapelių. Pabarstykite druska ir pipirais. Uždenkite kita duonos riekele (pamirkyta puse į viršų). Truputį paspauskite.

Plaktus kiaušinius pagardinkite druska ir pipirais ir šiuo mišiniu patepkite sumuštinius.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo nepagailėkite) ir apkepkite sumuštinius iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus. Nusausinkite sudėję ant popierinio rankšluosčio.

Patiekite su pomidorų padažu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai