© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pomidorus pjauti pusiau, išspausti daug česnako (maždaug po skiltelę) ant kiekvienos pomidoro puselės, užberti po truputį cukraus.

Į keptuvę įpilti kokius 3 šaukštus aliejaus, dėti pomidorus ir kepti ir pradžių uždengus dangčiu po to nudengti ir dar kelias minutes pakepti. Galite patiekti kaip karštą užkandį, tačiau tinka ir prie mėsos.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai