Kepti pievagrybiai tešloje

 (9)
Kepti pievagrybiai tešloje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.4706 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus, alų, druską ir aliejų gerai išmaišykite.

Pievagrybius nuvarvinkite ir perpjaukite pusiau.

Pievagrybius apvoliokite tešloje ir virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Ištrauktus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Marinuoti pievagrybiai
1 stiklinė Miltai
1 stiklinė Alus
4 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :