Kepti pievagrybiai tešloje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.4211 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus, alų, druską ir aliejų gerai išmaišykite.

Pievagrybius nuvarvinkite ir perpjaukite pusiau.

Pievagrybius apvoliokite tešloje ir virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Ištrauktus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai