Kepti pievagrybiai su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite, išpjaukite kotelius.

Į kepurėles įdėkite po mažos vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.

Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir rozmarinais.

Į kiekvieną įberkite pusę šaukštelio kietojo sūrio.

Ant viršaus uždėkite didelės vyšnios dydžio mocarelos gabaliuką.

Įdarytas kepurėles glaudžiai sudėkite į kepimo indą (geriau kiek aukštesniais kraštais).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai