Kepti pievagrybiai, kurių visada norisi pakartoti

 (1)
Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.
Kepti pievagrybiai su kiaušinių įdaru
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius nuplaukite, nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.

Kotelius smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir kiaušiniais.

Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir įdėkite įdaro su kaupu.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 15-20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

16 vnt. Pievagrybiai
2 vnt. Kiaušiniai
60 g Fermentinis sūris
pagal skonį Česnakinė druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :