© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Daugumai skaniau kepti kiaušiniai, bet tokiu atveju papildomai gauname nereikalingų sočiųjų riebalų. Kaip to išvengti?

Tai visai paprasta, jei turite tinkamą keptuvę.

Imame kiaušinį ar kelis (jei valgysime pietums) ir įmušame į vėsią keptuvę. Jokių riebalų nereikia.

Pabarstome šviežiais ar džiovintais prieskoniais – krapais, baziliku, druska, uždengiame dangtį ir kaitiname, tik kaitinimą pasirinkite vidutinį, kad neprisviltų.

Už kelių minučių turime skaniai ir sveikai iškeptus kiaušinius, kurių kaloringumas toks pat, kaip ir virtų. Valgome su šviežiomis daržovėmis. Geriausia tinka rauginti ar švieži agurkai, pomidorai, rauginti burokėliai ar paprikos.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai