© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kalakutų sparnelius nuplaukite. Majonezą sumaišykite su susmulkintu česnaku, įberkite druskos, pipirų, įtrinkite mėsą ir marinuokite apie 3 val.

Sparnelius sudėkite į aliejumi pateptą skardą, uždenkite folija ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val. Tada padidinkite temperatūrą iki 200 °C, foliją nuimkite ir pakepkite dar 20–30 min.

Patiekite su vaisių arba daržovių salotomis, konservuotais obuoliais arba slyvomis, bulvių koše.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai