© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Miltus suberti į dubenį ir sumaišyti su druska. Įmušti kiaušinį, įpilti vandenį, pieną. Gerai viską išmaišyti.

Grybus užpilti vandeniu ir palikti 20 min. Pakeisti vandenį ir virti 20 min. Išvirtus grybus susmulkinti trintuvu. Keptuvėje svieste pirmiausiai apkepinti susmulkintą svogūną, tada sudėti grybus. Pakepinti 5-10 min. Pagardinti druska, pipirais, įdėti kiaušinį, suberti džiūvėsius. Gerai išmaišyti.

Iškočioti plonai tešlą. Stikline išspausti apskritimus iš tešlos, įdėti grybų masės ir iš rato padaryti pyragėlį, kurį reikės iškepti. Kepti keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje.

Pyragėlius galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai