Kepti cepelinai su pievagrybiais
© Recepto autorius
Įvertinimas:
4.5556 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais.
2. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.
3. Porą supjaustykite kuo smulkiau (naudokite baltą ir žalią dalį).
4. Išvirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.
5. Bulves nuskuskite, sutarkuokite, nusunkite. Tarkius dėkite į tarkuotas virtas bulves, berkite druską ir išmaišykite. Įdėkite nuo nusunktų bulvių likusį krakmolą ir suminkykite tešlą.
6. Pievagrybius pakepinkite su lašeliu aliejaus, dėkite morkas, porus ir pašildykite dar kelias minutes.
7. Iš gautos bulvių masės darykite cepelinus. Virkite įkaitintame vandenyje apie 30 min.
8. Išvirtus atvėsinkite. Supjaustykite griežinėliais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su mažu kiekiu aliejaus.
9. Iškeptus atvėsinkite ant popierinio rankšluosčio.

Skanaus!

Kepti cepelinai su pievagrybiais
Kepti cepelinai su pievagrybiais
© Recepto autorius

Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan pipiras.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai