Kepti burokėliai su fetos sūrio padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius kruopščiai nuplaukite ir nenulupę supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.

Į dubenį įpilkite truputį aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir smulkintų rozmarinų.

Burokėlių griežinėlius pamirkykite šiame aliejuje (arba apšlakstykite), tada sudėkite ant folija išklotų grotelių arba kepimo popieriumi išklotos skardos.

Ant grotelių kepkite 5–10 minučių, orkaitėje – 25 minutes (temperatūra – maždaug 225 ºC).

Paruoškite padažą. Kambario temperatūros fetos sūrį sumaišykite su susmulkintu svogūnu, aliejumi ir čiobreliais. Patiekite su keptais burokėliais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai