© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bananus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite įstrižai riekelėmis.

Giliame puode storu dugnu įkaitinkite palmių aliejų. Jo reikės tiek, kad nuo dugno būtų maždaug 10 cm.

Į verdantį aliejų atsargiai dėkite trečdalį bananų ir kepkite apversdami, kol jie gražiai apskrus ir įgaus rudai auksinę spalvą.

Patiekite su grilyje kepta žuvimi arba kaip atskirą užkandį. Tuomet patiekite su keptais svogūnais ir čili padažu.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai