Keptas varškės sūris su kalendra

Panyru indai vadina saldaus pieno sūrį, o hindi kalba tai reiškia šviežią sūrį. Savo knygoje „Pasaulio puodai“ keliautojas Vytaras Radzevičius siūlo kepto varškės sūrio su kalendra receptą.
© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškės sūris supjaustomas 7 mm storio riekelėmis. Jos apibarstomos druska, paniruojamos miltuose ir po to kiaušinio plakinyje, sumaišytame su smulkinta kalendra. Paniruotas sūris iš karto dedamas į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepamas iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Tiekiama papuošus šviežiomis kalendromis ir čiobrelių šakelėmis.

Smaguris
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

190 g Varškės sūris
1 vnt. Kiaušinis
pagal skonį Druska
20 g Miltai
20 g Aliejus
sauja Kalendros šviežios
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 3
Sudėtingumas :