© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškės sūris supjaustomas 7 mm storio riekelėmis. Jos apibarstomos druska, paniruojamos miltuose ir po to kiaušinio plakinyje, sumaišytame su smulkinta kalendra. Paniruotas sūris iš karto dedamas į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepamas iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Tiekiama papuošus šviežiomis kalendromis ir čiobrelių šakelėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai