Keptas triušis su garstyčiomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Prieš kepant triušį keliose vietose įpjaukite - paskui bus lengviau supjaustyti.

Triušį pabarstykite pipirais, druska,čiobreliais ir įtrinkite prieskonius. Storai aptepkite garstyčiomis.

Dėkite į kepimo indą. Įpilkite truputį vandens, įdėkite sviesto ir kepkite 1,5 valandos iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos aptepkite triušį grietine ir padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai