Keptas TIRAMISU

Greitas tiramisu
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakite su pienu ir druska.

Po truputį berkite miltus ir maišykite. Tešla turėtų gautis gana skysta. Jei gavosi per kieta, įpilkite šiek tiek pieno.

Kepkite lietinius blynus ant aliejaus ir sviesto mišinio.

Iškeptus dėkite į lėkštę, kad atvėstų.

Paruoškite kremą:

Grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Maskarponės sūrį išsukite su cukraus pudra ir labai stipria kava (vietoj stiprios kavos galite naudoti ir kavos likerį).

Grietinėlę sumaišykite su maskarponės sūriu.

Kremu pertepkite blynus ir sluoksniuokite.

Torto viršų aptepkite kremu ir pabarstykite kakavos milteliais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Miltai
0,5 stiklinė Pienas
žiupsnelis Druska
Kremui
1,5 puodelis Maskarponės sūris
100 ml Grietinėlė (35 proc. riebumo)
5 šaukštas Cukraus pudra
3 šaukštas Kava
1 šaukštas Kakavos milteliai