Keptas šamas petražolių padaže

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuvalytą žuvį supjaustykite 2cm pločio gabalais, pasūdykite. Į vandenį supilkite actą, išmaišykite ir užpilkite juo žuvį. Palikite pasimarinuoti bent pusvalandžiui. Paskui apdžiovinkite, apvoliokite miltuose ir iškepkite aliejuje.

Į likusius nuo kepimo riebalus suberkite smulkiai supjaustytus petražolių lapelius, įpilkite pagal skonį acto, suberkite pipirus ir užvirinkite. Atšaldytu padažu užpilkite žuvį ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Šamas
2 šaukštas Actas
1/2 stiklinė Miltai
6 šaukštas Aliejus
50 g Petražolės
1/2 šaukštelis Malti juodieji pipirai
500 ml Vanduo
Porcijos: 4
Sudėtingumas :