© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuvalytą žuvį supjaustykite 2cm pločio gabalais, pasūdykite. Į vandenį supilkite actą, išmaišykite ir užpilkite juo žuvį. Palikite pasimarinuoti bent pusvalandžiui. Paskui apdžiovinkite, apvoliokite miltuose ir iškepkite aliejuje.

Į likusius nuo kepimo riebalus suberkite smulkiai supjaustytus petražolių lapelius, įpilkite pagal skonį acto, suberkite pipirus ir užvirinkite. Atšaldytu padažu užpilkite žuvį ir patiekite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai