Keptas kamemberas su česnaku ir rozmarinais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą išsukite su pjaustytomis česnakų skiltelėmis, rozmarinais ir medumi.

Kamembero sūrio viršų įpjaukite smulkiais rombais ar kvadratėliais.

Mišiniu aptepkite kamembero sūrį, likutį uždėkite ant sūrio viršaus.

Sūrį suvyniokite į kepimo foliją ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai