Keptas batonas su midijų ir grybų įdaru
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Nuvalykite, supjaustykite grybus ir pakepinkite keptuvėje išlydę šiek tiek sviesto.

2. Nupjaukite batono viršų ir išgramdykite minkštimą. Minkštimą dėkite į virtuvinį kombainą, pridėkite lydyto sviesto, sutrintų česnakų, kapotų
petražolių ir išmaišykite.

3. Sudėkite midijas ir gybus, lengvai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Mišiniu įdarykite batoną ir uždenkite nupjautu viršumi.

5. Batoną suvyniokite į foliją, kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių. Leiskite atvėsti.

6. Batoną tiekite supjaustę riekelėmis su gaiviomis salotomis.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai