Kepta žuvis su spanguolių padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvis išvalykite, nuplaukite, nusausinkite, ištrinkite druska, pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite įkaitintame aliejuje.

Spanguolių padažui uogas nuplaukite ir pertrinkite per sietelį. Uogų tyrėje išmaišykite medų ir kaitinkite ją ant silpnos ugnies, kol nugaruos maždaug pusė skysčio.

Keptą žuvį dėkite į lėkštę, apliekite spanguolių padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Žuvis
600 g Spanguolės
300 g Medus
1 stiklinė Miltai
1-2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :