Kepta žuvis riešutų marškinėliuose

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia supjaustykite žuvį gabalėliais ir įtrinkite prieskoniais. Tada pamerkite į kiaušinio plakinį ir išvoliokite kapotuose riešutuose.

Pakepinkite ant silpnos ugnies aliejuje ir jau galite tiekti ant šventinio stalo.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Žuvies filė
100 g Riešutai
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Prieskoniai žuviai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :