Kepta vištiena su karamelizuotu svogūnų padažu

Kepta vištiena su karamelizuotu svogūnų padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos šlauneles gausiai įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvėje sviestą.

Vis pamaišant kepkite, kol ims gelsti.

Įpilkite neriebios grietinėlės ir išmaišykite.

Vištieną gana glaudžiai sudėkite į stiklinį ar keramikinį indą ir užpilkite padažu.

Uždenkite kepimo folija ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų šlaunelės
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
6 skiltelė Česnakai
3 vnt. Svogūnai
400 ml Grietinėlė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :