Kepta vištiena su karamelizuotu svogūnų padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos šlauneles gausiai įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvėje sviestą.

Vis pamaišant kepkite, kol ims gelsti.

Įpilkite neriebios grietinėlės ir išmaišykite.

Vištieną gana glaudžiai sudėkite į stiklinį ar keramikinį indą ir užpilkite padažu.

Uždenkite kepimo folija ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 20 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai