Kepta silkė su druska ir prieskoninėmis žolelėmis

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite sūrymą: 600 ml vandens sumaišykite su 60 g druskos. Išdarinėkite silkes ir pusvalandį palaikykite jas sūryme.

Nuvarvinkite silkes ir pakepkite keptuvėje su sviestu ir alyvuogių aliejumi, pabarstykite žuvies prieskonių mišinio. Pasilikite sviestą ir aliejų, kuriame kepėte – paskui galėsite užpilti ant žuvies kaip padažą.

Silkes patiekite su krapų ir česnakų laiškų salotomis, raudonaisiais ikrais ir lydytu sviestu.

Krapų ir česnakų laiškų salotos

Supjaustykite česnakų laiškus 4–5 cm juostelėmis, nuskabykite krapų lapelius nuo kotelių ir viską sumaišykite. Įberkite druskos, įpilkite alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių. Nuskuskite burokėlį, supjaustykite plonais griežinėliais ir įmaišykite į salotas. Patiekite kartu su silkėmis ir ikrais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :