© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išvalykite žuvį ir nusausinkite su popieriniais rankšluosčiais.

Pabarstykite prieskoniais ir palikite pastovėti apie 15 min.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų su sviestu.

Žuvį apvoliokite miltuose ir kepkite iš abiejų pusių po 4–5 min.

Patiekite su šviežiomis bulvėmis ir likusia sviesto dalimi.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai