Kepta lašiša su šonine
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įtrinkite lašišą amerikietišku lauko kepsnių padažu ir padėkite odele žemyn ant kepsninės grotelių.

Kepkite netiesioginės kaitros būdu apie 25 minutes.

Paskrudinkite šoninę ant keptuvės ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.

Iškeptą lašišą išimkite iš kepsninės ir papuoškite traškiais šoninės gabaliukais, žaliosios citrinos skiltelėmis, aitriosios paprikos griežinėliais ir svogūnų laiškais, užbarstykite smulkintų kalendrų.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai