Kepta lašiša su rausvaisiais pipirais
© Santa Maria
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Išimkite iš žuvies kaulus ir supjaustykite ją į 4 lygias dalis. Ištepkite kreminiu sūriu, pabarstykite baltaisiais pipirais, druska ir tarkuotu imbieru, apipilkite žaliosios citrinos sultimis.

Tada sutrinkite rankomis rausvuosius pipirus ir pabarstykite ant viršaus. Uždengę žuvį folija, kepkite 10–15 min., priklausomai nuo jos minkštumo arba taip, kaip mėgstate. Baigę kepti, pabarstykite laiškiniais česnakais ir patiekite su šiltais špinatais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai