Kepta jautienos nugarinė su česnakų ir žolelių sviestu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite jautieną 1–2 cm storio kepsneliais, pabarstykite prieskoniais (sunaudokite 2/3 pakelio) bei apšlakstykite aliejumi.

Palikite 1 val. pastovėti kambario temperatūroje.

Gerai sumaišykite sviestą su likusiais prieskoniais ir palikite pastovėti šaltoje vietoje.

Česnakus apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir cukrumi. Tada gerai suvynioję folijoje, kepkite apie 15–20 min.

Sumaišykite juos su vyšniniais pomidorais.

Jautieną kepkite ant vidutinės ugnies kepsninėje po 3 min. iš abiejų pusių.

Jei mėgstate pusžalę mėsą, kepkite po 2 min.

Nuėmę mėsą nuo ugnies, suvyniokite į foliją ir palikite pastovėti kelias minutes.

Patiekite su česnakais, pomidorais ir pikantišku sviestu.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai