Kepta jautienos nugarinė su česnakų ir žolelių sviestu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite jautieną 1–2 cm storio kepsneliais, pabarstykite prieskoniais (sunaudokite 2/3 pakelio) bei apšlakstykite aliejumi.

Palikite 1 val. pastovėti kambario temperatūroje.

Gerai sumaišykite sviestą su likusiais prieskoniais ir palikite pastovėti šaltoje vietoje.

Česnakus apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir cukrumi. Tada gerai suvynioję folijoje, kepkite apie 15–20 min.

Sumaišykite juos su vyšniniais pomidorais.

Jautieną kepkite ant vidutinės ugnies kepsninėje po 3 min. iš abiejų pusių.

Jei mėgstate pusžalę mėsą, kepkite po 2 min.

Nuėmę mėsą nuo ugnies, suvyniokite į foliją ir palikite pastovėti kelias minutes.

Patiekite su česnakais, pomidorais ir pikantišku sviestu.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai