Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu
© Skaitytojo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.

Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.

Kietąjį sūrį sutarkuokite.

Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį, ir taip visas keptas duonos juosteles.

Duoną sudėkite ratu ant padėklo.

Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.

Ingredientai: Vienas kepalas duonos; Trys kiaulės ausys; 200g tarkuoto sūrio \"Gouda\"; 200g natūralaus lydyto sūrio \"Žemaitijos\"; 100g majonezo (pagal skonį); 1-2 2esnako skiltelės; 2-4 petražolių šakelės papuošimui.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai