© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
1.7059 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuvalytos daržovės stambiai sutarkuojamos ir apkepinamos svieste kartu su išdarinėta nepjaustyta antimi. Po to ji dedama į keptuvą, užpilama vynu ir kepama orkaitėje, kol išgaruoja vynas.

Tada supilamas sultinys, pasūdoma ir kepama, kol antis suminkštėja. Baigiant kepti, antis užbarstoma miltiniu cukrumi ir paskrudinama.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai