Kepsninėje keptas upėtakis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išdorotą žuvį nuplaukite ir nusausinkite.

Pabarstykite ją prieskoniais, druska ir pipirais. Po to, įdarykite pomidorais, svogūnais ir citrina.

Kepkite žuvį su tam skirtomis grotelėmis kepsninėje apie 20–25 min.

Žuviai iškepus, pabarstykite žviežiais krapais ir druska, jei mėgstate sūriau.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai