Kepsninėje kepta kiauliena su žolelėmis ir bulvėmis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite kiaulieną į keturias vienodas dalis, įtrinkite prieskoniais ir palikite pastovėti mažiausiai valandą.

Vėliau kepkite tiesiai ant ugnies iš abiejų pusių po 4–5 minutes, kol mėsa gražiai apkeps. Tačiau neperkepkite, kad ji neišsausėtų.

Nuimkite nuo ugnies ir palaikykite šiltai apie 5 min.

Patiekite su keptomis bulvėmis ir Jūsų mėgiamu padažu.

PATARIMAS! Kai kiaulieną kepate uždengtoje kepsninėje, labai svarbu, kad jos gabalėliai būtų vienodo dydžio.

Pavirkite nenuluptas bulves apie 10 min. Tada leiskite joms pastovėti ir perpjaukite pusiau (didesnes į keturias dalis).

Kepkite puseles kepsninėje nuolat vartydami tiesiai ant ugnies apie 5 min., kol jos gražiai apkeps. Nuėmę nuo ugnies, pabarstykite bulvių prieskoniais su prieskoninėmis žolelėmis

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai