Kepenėlių užtepėlė ant sūrių trapučių

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną ir morkas susmulkinkite, kepenėles supjaustykite maždaug 1 centimetro dydžio gabalėliais, viską apkepkite aliejuje, kol apskrus.

Kepenėles ir daržoves sutrinkite trintuvu. Pagal skonį gautą masę pagardinkite druska, pipirais.

Ant trapučio dėkite arbatinį šaukštelį gauto pašteto, papuoškite žalumynais. 30 minučių sumuštinukus padėkite į šaldytuvą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Jautienos kepenėlės
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
10 vnt. Sūrūs sausainiai sumuštiniams
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 žiupsnelis Petražolės
4 šaukštas Aliejus
Porcijos: 10
Sudėtingumas :