Kepenėlių troškinys su daržovėmis

4 asm
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kelias minutes pakepinkite aliejuje ir sudėkite į puodą.

2–3 cm dydžio gabalėliais supjaustytas kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska. Kepinkite jas ant vidutinės ugnies tol, kol apskrus. Tada sukrėskite kartu su visu aliejumi į puodą su morkomis. Užpilkite vandeniu, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol kepenys suminkštės.

Patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600-700 g Jautienos kepenėlės
4 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Miltai
1 šaukštelis Druska
500 ml Vanduo
1 vnt. Daržovių sultinys kubeliais
Porcijos: 6
Sudėtingumas :