© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kelias minutes pakepinkite aliejuje ir sudėkite į puodą.

2–3 cm dydžio gabalėliais supjaustytas kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska. Kepinkite jas ant vidutinės ugnies tol, kol apskrus. Tada sukrėskite kartu su visu aliejumi į puodą su morkomis. Užpilkite vandeniu, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol kepenys suminkštės.

Patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai