Kėdainių blynai tinginiams
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite, sutarkuokite.

Kiaušinius išplakite ir supilkite į bulvių tarkius, suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais.

Į tarkius įmaišykite nusausintą faršą ir labai smulkiai pjaustytą svogūną (svogūną galite sutarkuoti kartu su bulvėmis).

Gerai išmaišykite.

Suformuokite blyną ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. (Kepant blynų daug nevartykite - palaukite kol apskrus viena pusė ir apverskite ant kitos. Kitaip blynai pritrauks daugiau riebalų.)

Iškeptus blynus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.

Patiekite su grietine.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai