Kavos tortas su šokoladu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sutrupinkite vieną šokolado plytelę (šaltas šokoladas geriau trupa nei šiltas), o kitą sutarkuokite.

Į atvėsintą stiprią juodą ir saldžią kavą įpilkite mažą šaukštelį brendžio ir gana gausiai aplaistykite nusipirktus biskvitus tortui.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų. Trečdalį atidėkite į šoną, o du trečdalius sumaišykite su tarkuotu šokoladu.

Kremu su šokoladu gausiai pertepkite biskvitus.

Torto viršų ir šonus aptepkite plakta grietinėle be priemaišų ir apiberkite trupintu šokoladu.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite bent valandai pastovėti.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai