Kavos sausainiai
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vieną parą laikome puodeliu kavos užpiltą stiklinę razinų.

Kambario temperatūros sviestą sudedame į indą. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, sutarkuojame apelsino žievelę. Viską išmaišome. Suberiame žirnių miltus, išmaišome ir suberiame kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome.

Nuvarviname razinas, suberiame į tešlą ir paminkome.

Iš tešlos suformuojame volelį, supjaustome tešlą maždaug 1 cm storio griežinėliais ir dedame ant sviestinio popieriaus.

Kepame 10 minučių 190 C temperatūroje.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai