© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 5min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite. Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su sviestu. Maišydami po truputį sudėkite grietinę ir supilkite rūgpienį. Pabaigoje pagardinkite druska, išspaustu česnaku ir nuplikytais kmynais.

Patiekite su virtomis arba keptomis bulvėmis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai