© DELFI
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę, įpilame actą ir įdedame cukrų. Cukrų karamelizuojame.

Pomidorus supjaustome griežinėliais. Supjaustytus pomidorus dedame į karamelę ir patroškiname 2 minutes, kas minutę apverčiant ant kitos pusės.

Pomidorams pasitroškinus, juos pabarstome maltais juodaisiais pipirais ir druska. Keptuvę paliekame ant silpnos ugnies.

Dideliais gabalais supjaustome bagetę, o paskui suplėšydami sudedame gabaliukus į keptuvę.

Mocarelą taip pat plėšome rankomis į gabaliukus ir dedame kartu su bazilikais ir sultenio salotomis iškart į keptuvę. Salotas apšlakstome aliejumi.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai