Karštos jautienos salotos

© Bubblekitchen
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas supjaustytas juostelėmis, pakepinau svieste, kol suminkštėjo, apibarsčiau saldžiųjų paprikų milteliais, taip jos tapo ryškesnės raudonai oranžinės spalvos. Atskirai alyvuogių aliejuje pakepinau šiaudeliais pjaustytą saldžiąją papriką (dėl spalvos rinkausi geltoną).

Galiausiai sausoje keptuvėje pakepinau į ketvirčius supjaustytus pievagrybius. Su aliejaus šlakeliu pakepinau juostelėmis supjaustytą jautieną, apskrudus įmečiau saują kaparėlių, pagardinau druska ir juodais pipirais, įdėjau medaus ir pabarsčiau sezamo sėklomis.

Visas pakepintas daržoves išdėliojau lėkštėje, ant viršaus sudėjau keptą jautieną, apibarsčiau smulkintu čili pipiru. Salotų užpilą paruošiau iš aliejaus, sojos padažo, vyno acto, medaus.

Bubblekitchen
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
300 g Virta jautiena
2 vnt. Morkos
1/2 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
5 vnt. Pievagrybiai
sauja Kaparėliai
1 vnt. Čili pipirai
gabaliukas Sviestas
žiupsnelis Džiovintos saldžiosios paprikos
1 šaukštelis Medus
žiupsnelis Sezamo sėklos
Užpilui:
5 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštelis Medus
Sudėtingumas :