© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausiai paruoškite užpilą: sumaišykite actą, aliejų ir grietinę, pagardinkite druska ir pipirais. Jei per tiršta, įpilkite truputį vandens.

Supjaustykite grybus vienodo dydžio gabalėliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kelias minutes pakepinkite grybus. Kepkite dalimis, kad būtų greičiau ir kad neišsiskirtų per daug vandens.

Sumeskite susmulkintus obuolius ir riešutus, minutę pakepinkite. Pagardinkite druska ir pipirais, pabarstykite petražolėmis.

Lėkštėse išdėliokite cikorijų ir salotų lapus. Ant viršaus sudėkite grybus ir pašlakstykite grietinės užpilu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai