© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas


Nuo Briuselio kopūstų nulupame pavytusius lapelius, pašaliname nešvarumus ir visus perpjauname per pusę.

Nulupame morką, ir smulkiname ją mažais gabaliukais ir tuomet kartu su Briuselio kopūstais viską sudedame į kepimo skardą. Pabarstome druskos, įspaudžiame citrinos sulčių, įdedame pasmulkintą česnaką ir smulkiai griežinėliais pjaustytą čili pipirą.

Pabaigai įberiame maltų pipirų, kmynų ir viską apšlakstome alyvuogių aliejumi. Daržoves sumaišome rankomis ir dedame į 200C karštumo orkaitę 25 minutėms.

Iškepusias daržoves sudedame į valgymui skirtą indą, užtarkuojame parmezano sūrio ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai