© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Penkis mandarinus nulupkite, žieveles supjaustykite juostelėmis, suberkite į puodą ir sugrūskite medine mentele. Sudėkite skiltelėmis išskirstytus mandarinus ir vėl sugrūskite mentele.

Supilkite vyną, sudėkite medų, juostelėmis supjaustytą citrinos žievelę, rozmarino šakelių viršūnėles, cinamoną ir gvazdikėlius.

Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol beveik virs. Tada gerai išmaišykite ir supilstykite į stiklines ar puodelius. Papuoškite mandarino skiltelėmis ir rozmarino šakelėmis. Patiekite karštą.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai