© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode sumaišykite vyną ir vandenį, suberkite gvazdikėlius, užkaitinkite beveik iki virimo. Palikite porą minučių pastovėti, paskui išimkite gvazdikėlius.

Trynius išplakite su cukrumi iki baltos masės, užkaiskite ant labai silpnos ugnies. Plona srovele supilkite karštą vyną. Išplakite karštą vyną plaktuvu, kad susidarytų puta, tada iš karto išpilstykite į puodelius ar stiklines.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai