© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sudėkite į puodą aviečių džemą, apelsino ir citrinos žievelę, vanilinį cukrų, uogas (kelias avietes palikite papuošimui). Viską sutrinkite medine mentele.

Įdėkite cinamono lazdeles ir gvazdikėlius. Užpilkite vynu ir nuolat maišydami, kad ištirptų džemas, kaitinkite, kol beveik užvirs.

Išpilstykite karštą vyną į taures ar į puodelius ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai