© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuvalytą žuvį supjaustykite 2 cm pločio gabalais ir pasūdykite.

Daržoves nuvalykite, supjaustykite siauromis juostelėmis ir pakepinkite įkaitintame aliejuje 10 min. Baigiant kepinti pasūdykite, sudėkite pomidorų tyrę, įpilkite vandens ir, pavirinus 10 minučių, supilkite citrinos sultis. Daržovienė turi būti saldžiarūgščio skonio.

Į daržovienę sudėkite karpį, užpilkite vandens tiek, kad žuvį apsemtų, ir troškinkite ant silpnos ugnies. Ištroškintą žuvį atvėsinkite ir patiekite su daržoviene.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą

Naujausi recepetai

Ingredientai

1 kg Karpiai
200 g Morkos
200 g Svogūnai
200 g Saldžiosios paprikos
200 g Pastarnokai
100 g Petražolių šaknys
4 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Pomidorų pasta
2 šaukštas Vanduo
1 vnt. Citrinų sultys
pagal skonį Druska
1/2 šaukštelis Raudonieji pipirai
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Čiobreliai
300 g Cukinijos