Karis su vištiena
© DELFI
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grybus supjaustome 4 dalis. Užkaičiame vandenį ryžiams.

Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus, įdedame karį ir nuolat maišydami jį kepiname. Pakepus kariui, įpilame sultinį, kokosų pieną ir kaitiname gautą skystį nuolat maišydami.

Toliau supilame laimo sultis, žuvies padažą, įberiame cukraus ir toliau maišydami viską kaitiname. Užvirus vandeniui, įdedame virti ryžius.

Dedame smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, ir apverdame 1 minutę. Sudedame pievagrybius ir pomidorus ir paverdame dar keletą minučių.

Vištieną sudedame į indelį ir apibarstome prieskoninėmis žolelėmis. Ryžius serviruojame atskirame indelyje.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai