Karis su vištiena

Karis su vištiena
© DELFI
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus supjaustome 4 dalis. Užkaičiame vandenį ryžiams.

Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus, įdedame karį ir nuolat maišydami jį kepiname. Pakepus kariui, įpilame sultinį, kokosų pieną ir kaitiname gautą skystį nuolat maišydami.

Toliau supilame laimo sultis, žuvies padažą, įberiame cukraus ir toliau maišydami viską kaitiname. Užvirus vandeniui, įdedame virti ryžius.

Dedame smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, ir apverdame 1 minutę. Sudedame pievagrybius ir pomidorus ir paverdame dar keletą minučių.

Vištieną sudedame į indelį ir apibarstome prieskoninėmis žolelėmis. Ryžius serviruojame atskirame indelyje.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
200 ml Vištienos sultinys
5 šaukštas Žuvies padažas
400 g Kokosų pienas
2 šaukštas Alyvų aliejus
150 g Pievagrybiai
200 g Ryžiai
400 g Vištienos krūtinėlių filė
3 šaukštas Cukrus
50 g Kario pasta
2 šaukštas Laimo vaisių sultys
pagal skonį Prieskoninės žolelės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :