Karamelizuotų svogūnų sriuba
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei česnakus ir šiek tiek pakepkite aliejuje.

Įberkite cukraus ir kepkite, kol gražiai paruduos.

Supilkite vyną, įdėkite prieskonių mišinio ir užvirinkite, kad išgaruotų alkoholis.

Įpilkite vandens ir virkite, kol svogūnai suminkštės.

Sutarkuokite sūrį.

Įdėkite česnako galvutes į orkaitę ir kepkite 20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite česnako galvutes kartu su sriuba.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai