Karamelinis padažas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukrų, sirupą ir sviestą sudėkite į puodą ir kaitinkite ant mažos kaitros. Kai užvirs, dar pakaiti kite 8 minutes.

Per 3 kartus dalimis supilkite vandenį, kiekvieną kartą gerai išmaišydami.

Sudėkite kondensuotą pieną, pakaitinkite ir gerai išmaišykite.

Paruoštą padažą galite laikyti šaldytuve sterilizuotuose sandariai uždarytuose stiklainiuose.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,2 stiklinė Rudasis cukrus
90 ml Kukurūzų sirupas
55 g Sviestas
45 ml Vanduo
75 ml Kondensuotas pienas
Porcijos: 12
Sudėtingumas :